Lerend werken, dagbesteding op maat,

individuele begeleiding

Contact en route

Locatie Aduard

Zorgboerderij De Weide Blik

Friesestraatweg 15a, 9831 TB Aduard

050 403 15 40


Openstelling

We bieden in Aduard vier dagen per week dagbesteding aan; van maandag tot en met donderdag. Afhankelijk van de bezetting is het mogelijk om een of meerdere dagen of dagdelen per week te komen.

 

Route

De boerderij is goed te bereiken met de auto en fiets. Er is een veilig fietspad langs de provinciale weg. Dit is de N355 tussen Groningen en Leeuwarden. De boerderij ligt 8 kilometer ten westen van de stad Groningen. Buslijnen 35, 39 en 1 rijden van en naar de stad en de omliggende dorpen.

Locatie Hoogkerk

Leer-werkbedrijf De Weide Blik
Leegeweg 6, 9745 CP Groningen

06-514 843 43


Openstelling

In Hoogkerk bieden we drie dagen per week dagbesteding aan; van dinsdag tot en met donderdag. Afhankelijk van de bezetting is het mogelijk om een of meerdere dagen of dagdelen per week te komen.

Route

Het leer-werkbedrijf ligt op de hoek van de Kerkstraat en de Leegeweg. Deze locatie is goed te bereiken met de auto, fiets en bus 35 en 39 (de bushalte is om de hoek).

 

Wij informeren je graag over onze visie, doelstelling, de geboden kwaliteit en de organisatievorm.

 

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze locaties! Ook is het mogelijk om vrijblijvend een dag of dagdeel in de groep mee te draaien.

 

Financiering

De zorg die Stichting De Weide Blik levert, wordt betaald via de gemeente (WMO) of door het zorgkantoor (Wet Langdurige Zorg).

 

Links

‚Äčfacebook